Waar zijn mijn schilderijen te zien? Een aantal vind je in november 2017 in de expositie in De Kargadoor in Utrecht. Wil je een kijkje nemen in mijn atelier in Hilversum en zien waar ik mee bezig ben? Kom gerust langs! Neem contact op.

  Expositie stadsstukken in Kargadoor Utrecht

  Tot 30 november: 16 doeken en doekjes in Kargadoor Utrecht. Vrij toegang: de Kargadoor is maandag tot en met zaterdag open van 9 tot 23 uur, voor allerlei culturele activiteiten. Loop dus gerust even binnen!

  poster-kargadoor-opening3nov.jpg

   

  1 januari 2017 - 20 oktober 2017: expo in Coffeemania Utrecht

  Tot oktober 2017: expositie in Coffeemania Utrecht Overvecht. 12 doeken. Goddelijke koffie, heerlijke broodjes, en kunst toe! Te zien: maandag tot en met vrijdag van 7 tot 18 uur. Adres: Tiberdreef 10, 3561 GG Utrecht. 

  Na de expositie is 1 werk opgenomen in de permanente collectie van Coffeemania: het doek waarop Coffeemania (met een hoofdrol voor zijn barista Edgar) staat afgebeeld. 

  citymania-poster-afb.jpg

  Eerdere exposities

  poster-stadsstukken-jpg.jpg

   Mijn eerste expositie is rond: vanaf 21 oktober tot en met 30 november 2016 zijn zo'n veertien schilderijen te zien in het leescafe van de Centrale Bibliotheek Hilversum, 's-Gravelandseweg 57 in Hilversum. Gratis toegang, natuurlijk. Welkom!

  Meer informatie

  Vragen? Stuur een berichtje naar Eric Tiggeler.

  Please, enter your name
  Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
  Please, enter your message

  Volg Stadsstukken op Facebook

  Kijk ook op exto.nl

  Kijk ook op de kunstwebsite exto.nl voor een up-to-date overzicht van al mijn schilderijen.

  © 2018 Eric Tiggeler